Hurtigrutens nyeste og mest eksklusive tilbud finner man ombord på deres to ekspedisjonsskip MS Fridtjof Nansen og MS Roald Amundsen. Sommeren 2020 tilbyr sistnevnte cruise fra Tromsø til Svalbard, og nå sponser vi nå flybilletten til eller fra cruiset med 1 000,- per person for deg som leser BusinessClass.no.

Amundsen- Open_ decks_Day

For bare noen år siden virket det helt usannsynlig at man skulle nyte fasiliteter som svømmebasseng, eksklusive suiter, vitenskapssenter og eksklusive restauranter ombord på Hurtigruten. Det tradisjonsrike rederiet har imidlertid gjennomgått en stor utvikling, bygget nye skip og oppgradert flere av de eldre. I 2019 ble Hurtigrutens nyeste tilskudd til flåten klar. MS Roald Amundsen er preget av banebrytende skandinavisk design, samtidig som det er det første ekspedisjonsskipet i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi.

Sommeren 2020 er det mulig å bli med på eksklusive cruise fra Tromsø til Svalbard, enten på 7 eller 14 netter. Cruisene på 7 netter starter fra Tromsø den 17. og 24. juli med en fra-pris på 19 990 per person i utvendig lugar med vindu på den første seilingen. Cruiset på 14 netter starter den 31. juli med en fra-pris på 39 990. Prisene inkluderer frokost, lunsj og middag samt et utvalg øl, vin, brus og mineralvann til måltidene.

Hurtigruten MS Roald Amundsen 004 - hybrid powered - photo Hurtigruten

BusinessClass.no samarbeider med Cruisespesialisten i Bergen om å tilby reiser med Hurtigruten, og nå sponser vi flybilletten til eller fra skipet. For rundreiser Bergen-Kirkenes-Bergen eller cruise til Svalbard sponser vi flybilletten med 1 000,- per person, og for halve rundreiser sponser vi med 500,- per person. Tilbudet forutsetter at forespørsel sendes inn via skjemaet på businessclass.no/hurtigruten.

Amundsen-Balcony

MS Roald Amundsen er oppkalt etter den første mannen som krysset Antarktis og nådde Sydpolen, og skipet leder an mot en enda mer bærekraftig måte å reise på. Skipet er spesialbygget for reiser i arktisk farvann.

Send inn forespørsel nå via businessclass.no/hurtigruten og få et godt tilbud fra Cruisespesialisten.

Mer informasjon om cruisene med MS Roald Amundsen finnes på nettsidene til Cruisespesialisten.