Nylig åpnet Crown Sydney sine dører etter en lang byggeperiode. Hotellet kalles Australias mest luksuriøse hotell. Akkurat dét kan vi ikke bekrefte, men at det er i toppsjiktet er det ingen tvil om. 

Etter nesten syv års ventetid kan endelig det 350 rom store Crown Sydney ønske sine første gjester velkommen. Hotellet befinner seg i byens nest høyeste bygning – og utsikten er spektakulær som man ser av bildet under.

Hotell-2

Foto: Crown Sydney

I tillegg til fantastisk utsikt har hotellet mye spennende å by på. Hva med et innholdsrikt spa på over 2.000m2. Restauranter i toppklasse?  Tilbudene er mange, og tilfredsstiller både dem som bor på hotellet i embedets medfør eller er der på ferietur.

Designmessig har hotellet mye spennende å by på – fra den sofistikerte innredningen i rommene – blant annet det eggformede badekaret i marmor til nettbrettene som lar deg styre både belysning og persienner. Hotell-2b

Foto: Crown Sydney

Hotellet har hele 14 restauranter, så det bør finnes noe for en hver smak. Et av høydepunktene er Nobu (delvis eid av Robert de Niro), eller hva med den italienske restauranten a’Mare, som styres med stø hånd av kokken Alessandro Pavoni. Woodcut er en annen spennende restaurant som tilbyr lekre retter fra det Australske kjøkken. Her lages mye av maten over åpen ild.

Hotell-3

Foto: Crown Sydney

Andre fasiliteter som bør trekkes frem utendørs bassenget som byr på fantastisk utsikt. Og brenner pengene i lomma – hvorfor ikke bruke dem i hotellets nyåpnede casino?

Hotell-4-1000x666

Foto: Crown Sydney