Ishotellet i Jukkasjärvi presenterte forleden årets hotell som blant annet kan by nye på flotte suiter. Men på grunn av den pågående pandemien har hotellet også sørget for at man kan få oppleve det virtuelt.

Selv om denne sesongen blir annerledes, er det jo ingen ting i veien med å drømme seg litt bort til bedre tider.

Ishotellet Jukkasjärvi, befinner seg 20 mil nord for polarsirkelen. Hotellet består av to deler – en permanent del ved navn Icehotel 365 som inkluderer både varma og kalde rom året rundt. I tillegg til disse er de de berømte suitene i Icehotel 31 som er designet av ulike kunstnere, og gjenoppstår i ny form hvert eneste år.

Suitene er laget av en blanding av snø og is, og hele 30.000 kubikkmeter benyttes for å lage gulv, tak, vegger og interiør.

Her er et utvalg suiter fra 2021 kolleksjonen.

Verdens kaldeste badstue.

Hotell-Jukkasjaervi-3

 

Her møter man en spektakulær suite med pilarer og flott belysning. I suiten finne man selvsagt badekåpe og håndklær laget av snø (!) Et badekar og to «badstue ovner» også gjort i is hører med.

Ceremonisalen Skogen

Hotell-Jukkasjaervi-2

Kunstnerne Anna Öhlund og John Petterson står bak sermonisalen Skogen, som er en isskog hvor gjestene er omringet av trær, kvister og blader.

The Toy Box Deluxe Svit

Hotell-Jukkasjaervi-4

I toy box entrer gjestene en leken verden .

Under finner du flere bilder fra noen av årets andre fantastiske suiter.

Hotell-Jukkasjaervi-5

Hotell-Jukkasjaervi-6

Icehotel 31 er åpen for gjester i perioden desember til april. Etter den tid smelter suitene. Klikk her så kan du se mer.