Designhotellet Arctic Bath åpnet tidligere i år, og byr på en annerledes hotellopplevelse. 

Arctic Bath ligger i Harads, i hjertet av Lappland, nærmere bestemt knappe 5 mil fra Boden og 9 mil fra Luleå. Hotellet består av 14 frittående bygninger i tre og inkluderer også restaurant, bar, spa med badstue, kaldtbad og et behandlingsrom.

niaj47abauydgexmp3cl

Det nye designhotellet står som et monument over skogens betydning for Sveriges utvikling. Bygningene er inspirert av den gamle tømmerfløtetradisjonen. Den spesielle sirkulære formen på hovedbygget gir beskyttelse for dem som ønsker å varme seg i en lun solkrok, og beskytter også baderne mot kalde vindgufs.

gxoth39ulkoybvnfn09m

De 12 designrommene, som enten er plassert på stranden eller flyter i elven oser av skandinavisk luksus og minimalisme. Samtlige rom byr på flottt utsikt over naturen og er man heldig kan man oppleve flott nordlys, og i sommerhalvåret garantert midnattssol.

water-room-web

land-cabin-bathroom2-web

Lokalproduserte råvarer og bærekraftige produkter preger hotellets meny. Restauranten tilbyr en spennende og inneholdsrik 5-retters middag med signaturretter som samisk Gahku (flatbrød) fra det samiske kjøkken. Her er du også garantert bord. Baren har et rikt utvalg av øl og vin fra mikrobryggerier og små eksklusive produsenter. For dem som ønsker mer sunne drikker, kan man velge ulike smoothies.

q0p6pilhrlpjwpwigqq0

Arctic Bath fokuserer på velvære, og spa-avdelingen benytter seg av «Kerstin Florian» produkter Det er fullt mulig for gjester å bestille kuropplegg som strekker seg over flere dager. I tillegg til dette tilbys spennende aktiviteter for gjester – alt fra genuine samiske opplevelser til elgsafari og hundespannkjøring. Vi i BusinessClass gleder oss over nye luksushoteller som åpner, og som for så mange andre hotellaktører har også Arctic Bath blitt rammet av koronakrisen midt i den viktige oppstarten. Vi håper denne artikkelen vil inspirere våre lesere til å besøke dette spektakulære hotellet når reiserestriksjonene blir mer turistvennlige.