TOTAL SCORE: 9

Om hotellet

Hotel Caruso, som ligger dramatisk til i fjellsiden over Amalfikysten har mye å by på. Det tidligere palasset fra 1100 tallet nærmest klamrer seg til klippeveggen og utsikten over Middelhavet samt plasseringen i den pittoreske byen Ravello er et perfekt utgangspunkt for noen dager med la Dolce vita. Palasset har blitt drevet som hotell siden 1893 og ble i sin tid gjestet av blant annet Virginia Wolf, Greta Garbo og Jackie Kennedy. Siden 2005 hotellet vært eid og drevet av Belmond. For oss var turen til Sør-Italia vel verdt reisen.

belmond-hotel-caruso-36896447-1483447743-ImageGalleryLightboxLarge

Beliggenhet: 10/10

Caruso ligger på det høyeste punktet i den vakre byen Ravello, med overveldende utsikt over Amalfikysten og middelhavet. Ravello er en klassisk italiensk liten fjellby, med gågater, trapper, bugnende hager og autentiske restauranter. Kjøreturen fra flyplassen er en opplevelse i seg selv med svingete fjellveier og panoramautsikt. Vær forberedt på en stopp eller to for å slippe gjetere med saueflokker over veien.

HCR-EXT-VIEW-06

Stil/ interiør 9/10
Hotel Caruso er møysommelig og ettertenksomt restaurert tilbake til sin gamle prakt, og er et ekstraordinært vakkert hotell med stor takhøyde, freskoer og gamle vegger som forteller om palassets romerske opprinnelse. Inngangsportalen tilhørte Saint Eustachio kirken i Pontone på 1200 tallet. De frodige terrassehagene bugner av roser, oliven og sitrontrær.

59452411

Rommene: 9/10
Caruso har 51 rom og suiter. Alle er innredet i napolitansk stil og med individuelle antikviteter fra 18 og 1900 tallet. De fleste rommene har utsikt over havet, noen har privat hageflekk. Enkelte av rommene har gamle freskoer i taket.

14331100

Service: 9/10
Vi møtte fantastisk hyggelige ansatte på dette hotellet. Både i restauranten og ellers. Vennlige, interesserte og hjelpsomme til enhver tid gir de gjestene en følelse av å være sett og verdsatt uten å bli påtrengende. Hotellet tilbyr daglig båtturer med sin egen ærverdige båt Ercole. Ercole går langs Amalfikysten og dette er en fantastisk måte å oppdage dette vakre landskapet på. Frakt til og fra hotellet er inkludert og eksklusivt for hotellets gjester. Infinitypoolen er i særklasse. Den ligger i hagen på Ravellos høyeste punkt og går nærmest i ett med himmelhvelvingen. Med postkortutsikt rundt finnes det ikke et bedre sted å slappe av.

HCR-EXT-VIEW-07

Restaurant /Bar: 8/10
Restauranten Belvedere har en fantastisk beliggenhet med terrasse og utsikt. Her serveres middelhavsretter tilberedt med lokale råvarer. De har bredt utvalg av retter og viner. Belvedere er som skapt for en romantisk middag. Maten smakte himmelsk og selv om været ikke tillot «al fresco» middag for vår del, storkoste vi oss i de vakre omgivelsene inne. Bubbles Bar som ligger i hagen er også et perfekt sted å nyte en drink før middag, eller innta et enklere måltid. Hotellet har også en cocktail / piano bar med et bredt utvalg viner og selvsagt stedets lokale prosecco.

Orient-Express Italy

Hvem passer hotellet for: Hotellet er perfekt for romantiske ferier. Men gjør gjerne som Garbo, og kom alene. Et himmelsk sted å slappe av alene på med en bok.

3 ting vi elsker:
* Fantastisk utsikt over Amalfikysten

* Legendarisk infinity pool

* Byen Ravello med sin sjarm og sitt særpreg

 

Klikk her for å finne de beste prisene på Hotel Belmond Caruso