Alle Nippon Airways (ANA) er nå i gang med å oppgradere sitt vinutvalg ombord. 62 nye viner fra 15 land står på menyen.

Det nye utvalget av viner er basert på en omfattende prosess som tok mer enn seks måneder å fullføre og inkluderte ikke mindre enn 2000 potensielle viner. Ved hjelp av Olivier Poussier (kåret til verdens beste sommelier i 2000) og Conrad Tokyo Executive Sommelier Satoru Mori, ansett som en av lederne i vinverdenen, ble 62 viner endelig valgt som passende for det ANA ønsket å tilby sine reisende.

Reisende i First Class vil vil kunne glede seg over et utvalg av fine viner og champagne fra hele verden, for eksempel Bordeaux Medocs 2nd grand cru classé fra Ch. Cos d’Estournel, bedre japanske viner og Krug Grande Cuvée.

For reisende på Business Class, på internasjonale ruter utvides serien med portvin og en spennende vin i form av Skuttlebutt Sauvignon Blanc Semillion fra en forstad til Perth, som for øvrig er en av ANAs nye destinasjoner.