I en tid hvor business class produkter har forsvunnet fra det europeiske markedet, går nå Air France motstrøms og lanserer et nytt produkt for innenriksflyginger.

Dette gjelder avganger fra Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly og de franske regionene. Dette vil også være tilgjengelig på kortdistansefly mellom de franske regionene, til internasjonale destinasjoner.

Dette betyr at reisende i businessclass, som har forbindelser med en lang, middels eller kortdistansefly til eller fra de franske regionene, nå kan nyte sin reise i businessclass fra avgang til ankomst.

For reiser i Frankrike er det tre typer billetter:

Business Leisure: Kan ikke refunderes, kan endres mot et gebyr på 70 €, Busines Flex: Refunderbar billett, kan endres uten ekstra kostnad og Business Abonné: En refunderbar billett som kan endres uten ekstra kostnad, inkludert muligheten til å ta en tidligere eller senere flytur.

Prioritert innsjekk og bagasje-levering, fast track og prioritert ombordstigning hører med. I lungen kan de reisende nyte en avslappende stund før flygningen. På kortdistanse-flyreiser tilbyr Air France sine Businessclass-kunder en dedikert cateringtjeneste med et sjenerøst utvalg: En velsmakende snack, en søt dessert, et bredt utvalg av drinker som viner og champagner fra Air France Businessclass-vinkjeller -alt nøysom plukket ut av sommelier Paolo Basso.

5e20774586f66_700

5e20775002a3d_700

5e20775dcaf8b_700