Vi har i den senere tid opplevd bitende kulde over store deler av landet, og mange av oss drømmer sikkert om sol og sommer, men ikke avskriv vinterkulden enda. Det finnes flotte ishoteller som kun kan oppleves i årstiden vi er i nå.

Kulden og snøen har sapt utfordringer på veinettet, for både tog og flytrafikken, men det finnes også dem som vet å gjøre det beste ut av den kalde fine tida.

Er du på jakt etter unike snøfyllte opplevelser, bør du ta en nærmere titt på disse flotte ishotellene.

  1. 1. Icehotel, Jukkasjärvi, Sweden
  2. ICEHOTEL-JUKKASJÄRVI-SWEDEN

Dette verdensberømte hotellet har banet vei for ishoteller siden 1989. Det befinner seg langt nord i Sverige i tettstedet Jukkasjärvi – 200 km nrod for polarsirkelen. Hotellet har også en flott kunstutstilling laget av is og snø og litt annen kunst fra kunstnere verden over.

Finn de beste prisene på Icehotel Jukkasjärvi i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.

  1. 2. Kakslauttanen Arctic Resort, Finland
  2. KAKSLAUTTANEN-ARCTIC-RESORT-FINLAND

Her finnes en rekke snø og glass iglooer, og 4-stjernes Kakslauttanen Arctic Resort det nordlige Lapland er svært populært når det gjelder å få se det storslagne nordlyset. Gjestene vil også oppleve det flotte omkringliggende skogsområdet og ikke minst en særdeles god restaurant som blant annet serverer delikatesser fra nærområdet.

Finn de beste prisene på Kakslauttanen Arctic Resort i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.

3. Village Igloo Blacksheep, La Plagna, Frankrike

VILLAGE-IGLOO-BLACKSHEEP-LA-PLAGNA-FRANCE

Høyt oppe i løypene på skistedet La Plagne Paradiski resort, finner vi Village Igloo Blacksheep som er frankrikes premium bygde snøeiendom for å sitere dem selv. Her får man flott utsikt mot Mont Blanc. Man bor i luksuriøse iglooer, samles ved bålet for hygge og mat eller spiser i en egen restaurant igloo.

Finn de beste prisene på Village Igloo Blacksheep i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.

  1. 4. Kirkenes Snowhotel, Norway
  2. KIRKENES-SNOWHOTEL-NORWAY

4-stjerners Kirkenes Snowhotel byr på en storslått opplevelse i nydelige omgivelser. Hvert eneste rom på Kirknes Snowhotel er unikt, og her ha kunstnere fra hele verden fått lov til å sette sitt preg på rommene. Utenfor hotellet er det flotte opplyste isskulpturer.

Finn de beste prisene på Kirkenes Snowhotel i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.

  1. 5. Sorrisniva Igloo Hotel, Altal, Norway
  2. SORRISNIVA-IGLOO-HOTEL-ALTA-NORWAY

Hvert år siden 1999, har Sorrisniva Igloo Hotel blitt gjenoppbygget langs Alta elven. Dette er europas største ishotell med sine 26 gjesterom, 4 suiter, et iskapell, en isbar og en rekke kunstinstallasjoner.

Finn de beste prisene på Sorrisniva Igloo Hotel i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.