Forhåndsbestilling av vegansk mat for flyturen har lenge vært mulig. Nå introduserer Emirates et vegansk alternativ som et fjerde alternativ som hovedrett. Dette gjelder First and Business Class, på flyreiser fra Dubai til USA, Europa, Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

Veganisme brer om seg, også flyreisende er nysgjerrig på dette, og mange foretrekker å spise et «grønt» måltid ombord. I fjor serverte Emirates 345.000 plantebaserte måltider til passasjerene.

Emirates veganske retter lages av sitt eget team av kokker og også leger med spesialisert kompetanse innen ernæring. Måltidene er komplette med dessert. En spesiell vegansk ost er nå introdusert i økonomiklasse, så vel som et vegansk alternativ til gourmet-sjokolade. For passasjerer som ikke velger de veganske alternativene, er det fortsatt Emirates vanlige menyer, skapt av deres prisbelønte kokker. Flyselskapet serverer over 110 millioner måltider om bord hvert år. Det betyr at Emirates forstår globale, kulinariske trender bedre enn de fleste, ettersom de serverer destinasjonsinspirert mat ombord verdens største flyrestaurant, heter det i en pressemelding.

Her er noe av det du kan få servert ombord:

viganuary40-1000x666 viganuary55-1000x666 viganuary19-1000x666 viganuary23-1000x666