Lufthansa tilbyr nå en kampanje med 40% rabatt i Business Class hvis man er to eller flere som reiser sammen innen Europa. Tilbudet gjelder reiser frem til 31. mars 2021, men i kombinasjon med dagens fleksible regler for alle billetter, er dette en kampanje verdt å merke seg.

Vi kjenner alle lysten etter å reise, men samtidig er mange usikre på hvor smart det er å bestille reiser fremover i tid uten å vite om man faktisk kan reise. Lufthansa har i likhet med mange andre flyselskap innført ekstra fleksible regler for billetter, nettopp for å dempe denne usikkerheten. Siden den 25. august har alle billetter som bookes med Lufthansa blitt fleksible, noe som bidrar til å redusere usikkerheten. Alle billetter kan bookes om uten avgifter, inkludert å endre til andre avreiseflyplasser og andre destinasjoner. Hvis den nye billetten blir dyrere grunnet en endret rute eller bookingklasse må man riktignok betale et mellomlegg, men fleksibiliteten er likevel stor. Ombooking tillates frem til avreise 31. desember 2021, så her er det muligheter for å booke kampanjepriser og likevel endre til senere avreise.

The-Lufthansa-short-and-medium-haul-standard-is-Recaros-NEK-seats

Kampanjen i Business Class gjelder et stort utvalg destinasjoner innen Europa, men her er noen eksempler basert på minimum to personer:

Prisene er tilgjengelig frem til 26. oktober og reiseperioden er i utgangspunktet 15. september 2020 til 31 mars 2021. Man kan booke fra to til seks personer på tilbudet.

Som vanlig tilbyr Lufthansa et solid Business Class produkt på sine europeiske ruter med bl.a. fasttrack, loungetilgang og blokkert midtsete samt skikkelig matservering ombord.

Her kan du lese mer om deres Business Class produkt.