Det portugisiske flyselskapet TAP Air Portugal tilbyr mellom 10. og 14. juni en rabatt på 20% for reiser til Portugal, inkludert Madeira og Azorene. Her finner du detaljene!

Portugal har åpnet for turister, og TAP Air Portugal markerer dette med en kampanje som gir 20 prosent rabatt på reiser i både Business Class og Economy Class frem til 15.desember. Tilbudet gjelder reiser til alle destinasjoner i Portugal, inkludert Madeira og Azorene.

Husk å legge inn rabattkoden READY20 ved bestilling på selskapets nettsider.

TAP Air Portugal har i likhet med de fleste andre flyselskap etablert gode rutiner for smittevern samt tilpasset reiseopplevelsen til dagens situasjon. Mer informasjon reisen finner du på selskapets informasjonsside som har fått navnet TAP Clean & Safe.

A320_3

Her bestiller du på TAP Air Portugals kampanjeside.

Portugal: Hit kan du allerede reise fritt med fly, men landegrensen til Spania er stengt til 15.juni. Hotellene åpnet dørene 1.juni, og restauranter allerede et par uker tidligere. Unntakene er Madeira og Azorene, som fortsetter å begrense besøket (14 dagers karantene). Grenseovergangene mellom Spania og Portugal for bil, tog og båter er stengt frem til 15.juni. Vi anbefaler at du sjekker fortløpende, da reiserestriksjoner kan endre seg fort.

lisbon-4379656_960_720