En del kjendiser er ikke fornøyd med å kun være kjent for én ting. Her er et utvalg kjente personer som har valgt å også drive hotell – og fellesnevneren er at det uten unntak handler om kostbare luksushoteller.

Nå er det ikke alle skuespeillere, idrettsstjerner eller regissører som har suksess med sine hotellprosjekter, men her får du ti vellykkede eksempler. Bestill et rom som møter du kanskje på Robert de Niro i lobbyen eller deler heis med Bono.

1. Greenwich Hotel – Robert De Niro

greenwich hotel

Dette luksuriøse boutiquehotellet i Tribecaområdet i New York eies av legenden Robert de Niro, som også har en finger med i spillet i restaurantene Nobu og TriBeCa Grill. Hotellet åpnet i 2008 og tanken var enkelt å åpne et hyggelig og luksusriøst hotell i bydelen han elsker i New York. Det store svømmebassenget er et bra argument for å bo her – det er nemlig ikke noe man finner på alle hoteller i New York.

Se flere bilder fra hotellet og book ditt rom her.

 1. 2. Palazzo Versace Dubai Donatella Versace   
 2. versace

Palazzo Versace Dubai er det ene av to hoteller som eies av Donatella Versace, det andre befinner seg i Australia på den delen av kysten man kaller for The Gold Coast sør for Brisbane. Det er akkurat så glitrende og glamorøst som du tror, og det har selvsagt utsøkt service, italiensk design og små raffinerte detaljer.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt rom her.

 1. 3. Nobu Hotel Ibiza Bay- Robert De Niro
 2. nobu ibiza
  Robert De Niro og den japansk-amerikanske kokken Nobu Matsuhisa har sammen restaurantkjeden Nobu, men det stopper ikke der. Nå har de også fått en egen liten hotellkjede bestående av 15 hoteller på steder som Manila, London, New York og Sao Paolo. Tidligere i år åpnet Nobu Hotel Ibiza Bay og man har ikke spart på kruttet. Her er det fire restauranter, et stort spa og generelt en høy standard. Dette er hotellet for deg som ønsker å bo veldig bra og nyte flotte omgivelser.

Se fler bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

 1. 4. Cromlix House – Andy Murray
 2. cromlix
  Du husker vel skotten Andy Murray? Tennisspilleren? Han eier nå staslige Cromlix Hause somer rett i nærheten av hans hjemby Dunblane. Den store herregården har blitt omgjort til et luksushotell med kun 15 rom. Det ligger i naturskjønne omgivelser som innbyr til spaserturer i nærområdetHer finnes også gourmetrestauranten Chez Roux, en egen liten innsjø og et kapell.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

 1. 5. Palazzo Margherita – Francis Ford Coppola
 2. palazzo margerita
  Francis Ford Coppola eier hotell både i Belize, Argentina og Guatemala. Men det er nok dette hotellet har liker aller best. Det var nemlig i dette huset at hans italienske farfar bodde frem til 1904, når han forlot Italia for et nytt liv i USA. 100 år senere kjøpte Coppola huset og gjorde det om til et intimt boutiquehotell. Den lille byen heter Bernalda, og befinner seg i sydlige Italia i regionen Basilicata.

Se fler bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

 1. 6. Armani Hotel Milano – Giorgi Armani
 2. armani
  Motehovedstaden Milano har mange flotte hoteller, men Armanihotellet er et av de mest kompromissløst designede. Her bor du i rom som føles like elegante og minimalistiske som Armanis kleskolleksjoner og tilbehør.

Se fler bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

 1. 7. Gwinganna Lifestyle Retreat – Hugh Jackman
 2. Gwinganna_Lifestyle_Retreat-suite-CELEB0116
  Det begynte med at Hugh Jackman overnattet noen netter på hotellet. Han ble så begeistret over stemningen og atmosfæren at han besluttet å spørre om han kunne kjøpe seg inn i hotellet. Det er helse og sunn livsstil som er hotellets fokus, og det betyr at det har et flott spa og gode treningsmuligheter. For å komme hit må du først fly til Brisbane og så kjøre sørover mot området Gold Coast. Hotellet ligger i en liten dal oppe i fjellene.
 1. 8. The Clarence Hotel Dublin – Bono, The Edge
 2. outside1
  Dersom du har besøkt Dublin har du pgså vært i det området hvor hotellet ligger; kvartalet med alle pub´er nær elven Liffey. The Clarence eies av to menn som heter Paul David Hewson og David Howell Evans, med artistnavnene Bono og The Edge fra supergruppen U2. Hotellet har 50 rom og suiter.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt rom her.

 1. 9. Trump International Hotel & Tower Chicago
 2. trump
  Før han ble president viet Donald Trump livet sitt på eiendom og hotelldrift. Et av hans mest imponerende hotell ligger i chicago. Det har 92 etasjer og hele 339 rom og suiter, og du har nær sagt utsikt over Chicagio fra alle rommene.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

 1. 10. Armani Hotel Dubai – Georgio Armani
 2. Armani Dubai
  Det finnes flere Armanihotell enn det vi har nevnt i Milano. Hotellet i Dubai ligger inne i verdens høyeste bygg – Burj Khalifa. Her kan du nyte utsikten over ørkenmetropolen fra et av de 160 rommene og suitene, spise på en fantastisk restaurant, bade i den fine poolen og bli pleid i det flotte spaet.

Se fler bilder fra hotellet og bestill ditt rom her.