1. september starter Widerøe opp flyrute mellom Molde og Trondheim. Ruten vil knytte de to byene sammen med en tidtabell godt tilpasset den stadig økende forretningstrafikken, ikke minst i forbindelse med de store utbyggingsprosjektene på Nyhamna, som gjør det enda viktigere enn før med god flykommunikasjon til Molde.

Den nye Widerøe-ruten vil også gjøre det raskere å reise mellom Molde og en rekke destinasjoner i Nord-Norge. I Trondheim går det raskt og enkelt å bytte fly til Widerøes destinasjoner på Helgeland, samt til stamrutenettet Trondheim-Bodø/Tromsø.

– Vi er veldig glade for å kunne imøtekomme de mange og sterke kundeønskene om at nettopp Widerøe skulle ta opp flyruten Molde – Trondheim etter at Krohn Air avviklet sist vinter. Med våre romslige Dash 8-fly og produktfordeler som EuroBonus og gjennomgangsreiser til Nord-Norge, forenkler Widerøe hverdagen for mange som nå enten må fly store omveier, eller benytte andre transportmidler for å komme til Trondheim, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

Foruten den nye ruten til Trondheim, forbedres også strekningen Molde – Bergen fra 1. september med mer attraktive avgangstider (ny avgangstid kl. 18:05 fra Molde på hverdager), og på fredager forlenges en av rundturene Molde – Bergen til og fra Stavanger.

Molde – Trondheim vil bli fløyet med Dash 8-300 med 50 seter, med reisetid 45 minutter og følgende avgangstider:

Mandag – torsdag: Fra Molde kl. 07:45 og 15:45, fra Trondheim kl. 09:15 og 17:00
Fredag: Fra Molde kl. 15:45 og fra Trondheim kl. 17:00