Virgin Atlantic er først i verden blant flyselskap til å tilby en drinkmeny med drinker uten, eller med lavt alkoholinnhold. Den lanseres i disse dager ombord i flyene til Virgin Atlantic.

NoLo-menyen er satt sammen takket være et samarbeide med Seedlip, verdens første destillerte alkoholfrie «sprit» og Regal House, australsk vermouth. Drinkene vil være tilgjengelig i økonomi, premium og Upper Class kabinene (business class).

Menyen er laget slik at passasjerene kan velge seg velsmakende alkoholfrie drikker for en «voksen» gane.

Aktuell No Lo meny tilgjengelig i økonomi, premium og Upper Class kabinene

Red Sky at Night (uten alkohol)
Seedlip Spice, Fever Tree Indian tonic, sitronskive

Shepherd’s delight (uten alkohol)
Seedlip Spice, Fever Tree gingerale, sitronskive

The Bold Mule (lavt alkoholinnhold)
Regal Rogue Bold Red vermouth, Fever Tree gingerale, sitron

The Bold Spritz (lavt alkoholinnhold)
Regal Rogue Bold Red vermouth, soda, sitron

Mark Murphy, mat – og drikkeansvarlig hos Virgin Atlantic kommenterer: ”Med den globale trenden med ingen eller lavt alkoholinnhold i drinkene så er Seedlip og Regal Rogue de perfekte samarbeidspartnerne for å kunne tilby denne muligheten til våre passasjerer.

Gründeren av Seedlip, Ben Branson sier i en pressemelding: ”Virgin Atlantic er kjent for sitt brede cocktailutvalg og vi er svært stolte over å få være en del av dette. Som et et varemerke er vi inkluderende og med god erfaring innen å sette smak foran alkoholinnhold, ser vi frem mot å tilby et eksklusivt utvalg av NoLo-cocktails til de reisende.