I to og et halvt år har Karin Forss vært å finne i vårt forum og hjulpet medlemmer med ulike problemer. Hun har besvart spørsmål og tatt i mot feedback. Dette har vi satt svært stor pris på. I dag ønsker vi hennes arvtager, Tina Palitz fra Air France & KLM, hjertelig velkommen.

Tina Palitz har en bred erfaring fra Air France & KLM. Hun begynte sin karriere for 16 år siden på Arlanda flyplass. Her jobbet Tina bl.a. med innsjekking, boarding, billettering og vektplanlegging. Hun måtte også brette opp ermene når problemer som forsinkelser og instillte fly dukket opp. Hun har dessuten jobbet mye i loungen på Arlanda.

Siden 2008 har Tina arbeidet ved Air France & KLMs Nordenkontor i Stockholm, fra i høst med tittelen markedskoordinator. Tidligere har hun blant annet jobbet med kommersiell support og har i denne funksjonen hjulpet til med å besvare noen av de spørsmålene som har kommet til  hösten med titeln Marknadskoordinator. Tidigare har hon bland annat jobbat som kommersiell BusinessClass-forumet de siste årene.

Tina kommer til å overta Karins brukerkonto «Air France/KLM» og går å nå via Air France & KLM-forumet eller PM. Karin Forss kommer fortsatt til å være igjen hos Air France & KLM, dog i en annen funksjon enn tidligere.

Vi takker Karin for hennes innsats for BusinessClass og ønsker Tina varmt velkommen og lykke til!