Villaer på påler over vannet er synonymt med luksus på Maldivene. Svevende over det turkise havet med fargerike fisker svømmende mellom pålene. Det er fantastisk, men nå kan du oppleve et fargerikt og yrende liv under vann fra sengekanten. 

Hos Conrad Maldives Rangali Island kan man om kort tid oppleve dette da de snart skal presentere sin første og verdens første undervanns-suite.

cmri_usv_corridor

Suiten er ventet å stå ferdig mot slutten av inneværende år, og dette er resultatet av en 120 millioner kroners investering. I en pressemelding fortelles det at konseptet blir revolusjonerende og er perfekt for gjester som ønsker å komme tettest mulig på livet i havet i det indiske hav.

couple-at-ithaa-restaurant-880x800

Conrad Maldives kan allerede tilby en annen spennende opplevelse i form av verdens første restaurant, Ithaa, under vannet.

Den nye villaen eller suiten har fått navnet Muraka som betyr «korall» på dhivehi, det lokale språket på Maldivene. På fem meters dypp befinner suiten seg med sine to etasjer, omkranset av et fantastisk maritimt miljø.

cmri_usv_bedroom

Det finnes også plass over vann, og suiten har ett soverom med en king-size seng, stue, bad og en spiraltrapp som leder til overetasjens stue. Maruka er utformet med et distinkt design som ligner Ithaa med sin kuppel i akryl.

cmri_owr_master-bedroom

I den øverste etasjen finnes også et soverom med dobbeltseng, bad, sminkerom, treningsrom og ikke minst innkvartering for en butler og for sikkerhetspersonale. Et integrert hverdagsrom eller stue er på plass sammen med kjøkken, bar og spisestue. Sistnevnte vender dog mot øst slik at man kan beskue de storslagne solnedgangene.

cmri_owr_deck

På motsatt side, finnes en flott altan med gode avslapningsmuligheter og et svømmebasseng. Maruka har plass for inntil ni gjester..

cmri_usv_bathroom

Benytt vårt hotellsøk og finn de beste prisene på Conrad Maldives Rangali Island her.