I løpet av det inneværende året vil Air France tilby sine reisende en rekke kulinariske høydepunkter ombord på sine flygninger.

I løpet av 2019 vil i alt 7 franske kokker sørge for velsmakende måltider ombord. Vel og merke på flygninger ut fra Paris.

La Première 

Januar til mars – Michel Roth
April til juni – Joël Robuchon (1)
Juli til september – Régis Marcon
Oktober til december – Emmanuel Renaut

Affaires
Januar til mars – Anne-Sophie Pic
April til juni – Arnaud Lallement
Juli til september – Guy Martin
Oktober til december – Michel Roth

Air France samarbeider med Servair, som hjelper til med utformingen av menyer, valget av produkter og kreasjonen av måltidene.

À la carte retter og menyer

I tillegg til rettene som er skapt av kokkene, så kommer Air France til å tilby et fritt valg fra à la carte retter i La Première og Affaires (2) – ”Thai cuisine”, ”Chinese cuisine tradition”, ”Flavours of India”, ”Flavours of Japan”, ”Korean delights” og ”Seafood basket”.

Med À la carte menyer i premium økonomi- og økonomiklasse kan dem som flyr her, nyte et bredt utvalg av trendy nye gourmetretter.

(1) Air France hedrer minnet av Joël Robuchon, som en visionær og fremgangsrik kokk, og fortsetter å tilby hans retter.
(2)
 Kommer også å finnes i business class ombord på flygninger til / fra Algerie, Amman, Athen, Bukaresti, Casablanca, Yerevan, Kiev, Marrakech, Moskva, Oran, Rabat, Stockholm, Sofia, St Petersburg, Tel Aviv, Tunisa og Warszawa