Swiss har nylig lansert en ny serie med toalettvesker som tilbys dem som reiser i business class.

Det nasjonale sveitsiske flyselskapet har inngått et samarbeid med Victorinox, dem som blant annet lager de kjente lommeknivene. (OBS, ingen kniv er inkludert i de nye toalettveskene!)

De nye veskene kommer i 6 ulike utførelser, og de vil bli gitt til reisende de neste 3 årene. Utvalget skal roteres fortløpende slik at sjansen for å få hele samlingen ikke blir umulig.

I de nye veskene vil det også være et futteral til passet, en liten veske for toalettartikler og en boks i metall i samme design som Victorinox sine reisevesker. Denne kan eksempelvis benyttes til oppbevaring av penner etc. Og etter hva SWISS forteller skal den være av solid kvalitet.

I toalettvesken finnes også tannbørste, leppebalm, sovemaske, sokker og ørepropper.

Premiumpassasjerer som flyr med SWISS på interkontinentale ruter denne våren vil bli raktert med retter som er satt sammen av kjøkkensjefen Franck Reynaud, kökschef som kan skilte med Michelinstjerne på ski og ferieresorten Hostellerie du Pas de l’Ours.

Noen høydepunkter fra menyen kan trekkes frem – blant annet gravet abbor fra Valais med pepperrot og yoghurtremulade servert med agurk marinert i absinth, brassert kjøttdeig med Humagne Rouge-saus og sjøtunge med sitron og bouillabaissesaus.