Nylig ble Baros Maldives kåret til «Resort of the year 2017» av kjeden Small Luxury Hotels. Stedet er som en klassiker å regne på Maldivene. Nå sikter de enda høyere og lanserer 24 nyoppussude luksusvillaer.

De 24 romslige Deluxe Villaene byr på et lyst og trivelig interiør som har hentet inspirasjon fra art-deco stilen med klassiske interiørdetaljer som polerte tremøbler, en TV plassert på et moderne staffeli.

8bcceb93f4ff48a72df2c1e565f8949b

Vinduene kan skyves til siden og man kan gå rett ut på soldekket. Disse er nå utvidet slik at det er plass til både en dagseng og ikke minst et bord med tilhørende stoler for to personer – dersom man skulle ønske å innta middagen utendørs eller bare nyte en deilig coktail mens solen fosvinner ned i horisonten.  De stilfulle villaene har king size seng, skrivebord, sminkebord – alle med storslagen utsikt over det endeløse havet.

En unik detalj med de oppgraderte villaene er det delvis åpne baderommet med regnskogdusj og et frittstående ovalt badekar.

19444628c280549a438d385da07e552d

Samtlige Deluxe Villaer harsin egen private adkomst til den kritthvite stranden. Og en egen vertinne for De Luxe-villaene sørger for å bringe deg det du ønsker av mat og drikke hele døgnet.

dxl-1

Finn de beste prisene på Baros Maldives i vårt hotellsøk her.