Fra og med april til og med juni vil reisende i business class hos Air France kunne nyte retter skapt av Arnaud Lallement. 

Flyselskapet har bedt stjernekokken Arnaud Lallement om å lage to nye retter i business class på alle langrutene ut fra Paris. Men selv om mellomlange flygninger vil man kunne oppleve Lallements kulinariske mesterverk.

Arnaud Lallements gourmetretter for menyen i businessclass 2019

April 2019:

•           Perlehøns med nepe;

•           Torsk och artisjokk; 

Ma 2019:

•           Ribbe av lam i grønn curry;

 

•            Reker med quinoa, blomkål og pepperkakssmuler; 
June 2019:

•           Høyrygg i rødvinssaus, fylte pastinakk og gulrotpuré;

•           Ravioli med krabbe og reker, hummer og grønnsakssaus

 

 

 

Portrett av en tre stjerners kokk og ambassadør for «skikkelig mat» 

Å bli kokk var en barndomsdrøm for Arnaud Lallement. Og det var ikke så rart siden hans far eide restauranten L’Assiette Champenoise.

Svært tidlig begynte den unge kokken å gjøre alt han kunne for å oppnå det målet han hadde satt seg. Han fikk læretid hos noen av de beste kokkene, og før han fylte 40 år, hadde han rukket å bli kåret til årets kokk og ikke minst oppnådd 3 stjerner i guide Michelin.

I dag er Arnaud Lallement engasjert i det han mener er viktig, og det er å fremme mat fra regionen han selv ble født i, Champagne. I tillegg kommer familien på en god plass nummer to og selvsagt hans iver for matkunsten.

Hva er hemmeligheten i Lallements kreasjoner? Raffinert og ukomplisert matlaging, sier han selv. Arnaud Lallement lager maten på samme måte som han lever sitt liv: fokusert på hva som er viktig for å være helt autentisk.