Dem som reiser med Star Alliance fra Amsterdam kan se frem mot en ny premium-lounge på Schipol. Dem som reiser i first eller business class og har Star Alliance Gold Card kan benytte loungen. Også dem som betaler adgang gjennom Air Canada Maple Leaf Worldwide Club og United Club har adgang.

Loungen befinner seg etter sikkerhetskontrollen i Departures 2, Schengen Area, ved Panorama-terrassen. Og man har rask tilgang til gatene hvor ulike flyselskap har sine avganger for flygningen innen Schengen.

Alle loungene i Star Alliance er utformet for å gi en lokal følelse. Det Amsterdambaserte designfirmaet D-Dock har sørget for at loungen har et preg av Amsterdam. Det elegante og moderne designet er inspirert av den stadig skiftende nederlandske himmelen og landskapet og har unike nederlandske møbelkreasjoner.

Loungen byr på bagasjeoppbevaring, egne arbeidsplasser, større bord, oppgradert spiseområde med buffet med kald og varm mat, eget avslapningsområde og ikke minst en vinbar. Er du forbi loungen i «peak hours» vil du kunne nyte en bemannet bar.

Loungen gar plass til 150 gjester og er åpen daglig mellom 05:30 og 21:30.