Etter de massive ødeleggelsene som fulgte i kjølvannet av orkanene som herjet i fjor, så har St. Regis Bahia Beach Resort annonsert at de gjenåpner sitt flotte hotell 29ende oktober i år. 

Resortet har vært gjennom en omfattende renovering som har kostet svimlende 60 millioner dollar. Hvert eneste rom og suite har blitt renovert. Og i tillegg det såkalte  Plantation House, hjertet av resortet hvor blant annet The St. Regis Bar og restaurantene befinner seg. Poolen ved havet, Esplanade, SPA´et og golfbanen inngikk også i dette arbeidet.

The St. Regis Bahia Beach Resort (PRNewsfoto/Marriott International, Inc.)

St. Regis Bahia Beach Resort har også gått ut med at de skal foreta en ytterligere investering på 85 millioner dollar for ultra-luksuriøse bosteder ved stranden, Ocean Drive, samt The Atlantic Drive Estates og planer for en videre utvidelse av resortet.

”The St. Regis Bahia Beach har alltid vært en utrolig vakker resort” i følge eieren John Paulson, Paulson & Co. ”Med disse oppgraderingenevil stedet blir enda mer slående enn hva det var før orkanenes herjinger i fjor.»

De 139 renoverte rommene og suitene har blitt utformet av Nono Maldonado fra Puerto Rico sammen med Hirsch Bedner Associates i San Francisco. De har hentet inspirasjon fra det omkringliggende havet, sanden og løvverket på trærne.

St.-Regis-Bahia-Beach-Suite-2

The Plantation House, hvor gjestene ønskes velkommen ved ankomst har også fått en solid oppgradering.

Den renoverte poolen og Esplanade har en friere stil for middagar både innen og utendørs, men restauranten i The Plantation House er mer formell. Ved poolen finnes en rekke luksuriøse cabanas og solstoler.

Et nytt flott SPA, The Iridium Spa at The St. Regis Bahia Beach Resort, åpnes samtidig som resorten.

Beach

Ingen bygning på resortet er høyere enn tretoppene, og dette betyr at man har en spektakulær og uavbrutt utsikt langs resortet 3 kilomter lange private strand. Her finnes bekvemme solsenger, parasoller og private Beach Front Cabanas. Her tilbys St. Regis signaturservice for den ultimate St. regis opplevelsen.

Gjestene kommer også til å ha tilgang til sykkel og spaserstier rundt om på øya, ulike vannsportaktiviteter som surfing, paddleboarding, kajakker, seiling og fiske.

Finn de beste prisene på et opphold på St. regis Bahia Beach resort her.