I desember feiret det unike Hurawalhi Island Resort på på Maldivene sitt første år i drift, og dette er fortsatt et av verdens flotteste steder etter Business Class sin mening.

Resortet tilbyr verdensledende snorkle og dykkemuligheter, et førsteklasses spa og en idyllisk tropisk øy, men det er også dem som reiser dit for å få en gastronomisk opplevelse av de sjeldne.

Det solfyllte resortet er egentlig et lite kulinarisk paradis i seg selv med sine tre restauranter som alle leverer et solid produkt. Inkludert verdens største undersjøiske «all glass» restaurant ‘5.8’.

21115317-Hurawalhi58UnderseaRestaurantInterior2

De kulinariske rettene er det sjefskokk Bjoern van den Oever som lager.

Grunnen til de diffuse navnet på restauranten er at den befinner nøyaktig 5,8 meter under havoverflaten. Her serveres en spennende og nyskapende meny i fantastiske omgivelser under havet. Vi anbefaler å spørre kelneren om å spørre etter «the multi-course tasting extravaganza» som etter sigende skal være et fyrverkeri av smaker som pares med de beste vinene.

21115210-HurawalhiOceanPoolVillaTerrace

Over havets overflate kan man nyte et måltid på en av de to andre restaurantene «Aquarium» og  «Canneli» som begge holder et høyt kulinarisk nivå. Førstnevnte tilbyr en moderne meny og flott utsikt, mens Canneli serverer både frokost og internasjonale retter.

aerial-1030x579

Hurawalhi Island Resort finner man på Lhaviyani atollen, som er omlag en 40 minutters flytur unna Male.

Finn de beste prisene på et opphold på Hurawalhi Island Resort i vårt hotellsøk.