Med Jamie’s Deli åpnet stjernekokken sin første restaurant i Norge i dag.

– Vi er svært stolte av å kunne tilby Jamie Oliver til Norge og Norge til Jamie Oliver. Menyen er satt sammen av Oliver selv og det et kvalitetsstempel som er kjent i hele verden, ikke bare i Norge, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Jamie’s Deli er skapt ut fra ideen om det italienske bordet der man kan nyte god mat i felleskap. Man kan velge fra et bredt utvalg av salater, antipasti, hjemmelaget pizza, smakfulle sandwicher og ferskt tilberedt kjøtt av ulik art. Ferskt brød og bakervarer, samt frokostprodukter servert med klassisk italiensk kaffe.

Jamie's Italian Stratford

Jamie’s Italian Stratford

– Vi skal servere reisende rustikke retter i et moderne, men uformelt miljø. Alt som serveres er laget av ferske, sesongbaserte og ikke minst bærekraftige ingredienser, sier administrerende direktør i Select Service Partner (SSP), Morten Solberg-Nilsen, som er operatør for 29 serveringssteder som skal åpne i løpet av 2016 og 2017 på Norges hovedflyplass.

Han gleder seg over den første store åpningen av et serveringssted på nye Oslo lufthavn, og tror de reisende kommer til å ta imot nykommeren på en god måte.

– All mat på menyen har nøye utvalgte råvarer med få tilsettingsstoffer samt lite salt og sukker. Høy kvalitet er viktig for både oss og for Jamie Oliver. Vi håper og tror de reisende vil sette pris på godt håndarbeid og god mat, sier Solberg-Nilsen.