Ved å kombinere kreativiteten hos noen av verdens ledende eksperter innen luksus, stil og smak, tilbys passasjerene hos EVA Air ekstra komfort.

Pyjamas med komfort og stil

EVA har valgt Jason Wu for å skape en pyjamas for dem som reiser på langrutene i Royal Laurel og Premium Laurel klassene. Wu har blant annet laget kjoler for Michelle Obama, og dette er første gang han jobber med flyselskap.

2019-01-09-new-pajama_tcm33-60023

Aristokratisk middagsopplevelse, inspirerende bakverk

Mesterkokken Huang Ching-biao har skapt en unik meny som kan oppleves utvalgte EVA Air flygninger. Han har benyttet antikke oppskrifter i det aristokratiske Tan-kjøkkenets matlagningsstil. Rettene er laget med ytterst langsomme og omfattende teknikker som sikrer at de nøye utvalgte råvarene blomster på tallerken.  Middagsopplevelsen begynner med svinekjøtt pakket inn i agurk og servert sammen med thailandske reker fulgt av en kyllingsuppe med skalldyr i en velsmakende buljong. Hovedrettene er brassiert sjø-ørrett i østerssaus servert med stekt ris med karamelliserte oliven. Desserten er en elegant sammensetting av most taro og søtpotet i en kastanjesaus. EVA servere disse rettene på flygninger fra Taipei til Los Angeles, New York och San Francisco.

Den anerkjente italienske konditoren Andrea Bonaffini fra det populære konditoriet i Taipei, Yellow Lemon, har skapt fire desserter eksklusivt for EVA Royal Laurel og Premium Laurel klassene. Fra og med januar kan passasjerene nyte ”Sexy Lady”, et uimotståelig godt bakverk med ett oemotståndligt gott bakverk . Diss ekan oppleves på flygninger fra Taipei til Brisbane, Paris og Wien.

Eksklusive toalettvesker

EVA har samarbeidet med Rimowa og Ferragamo for å skape nye toalettvesker som deles ut til passasjerene i Royal Laurel og Premium Laurel klasse på langrutene. På nattflygninger fra Taiwan får man RIMOWAs nye ”Carmona Red” . Den inneholder en fargekoordinerende øyemaske, sokker, hårbørste, mikrofiberklut for rengjøring av brilleglass etc., ørepropper, tannbørste og tannkrem og hudpleieprodukter fra Clarins.

På returflygningene til Taipei tilbyr EVA eksklusive vesker fra motehuset Salvatore Ferragamo. Inne i denne finnes eksempelvis en lotion fra Salvatore Ferragamo, håndkrem og leppebalsam med en duft av varemerkets nye duft Bianco di Carrara.

2019-01-09-carmona-red-rimowa_tcm33-60024

Oppfriskende og delikat

Spesielt for Royal Laurel/ Premium Laurel/ serverer EVA nå en ny forfriskning, en liten gourmetbit med den første kaffe- og teserveringen. Og man serveres en kaldpresset mangojuice som er ispedd ulike frukter.

På langrutene serverer EVA Eclat de Valrhona, det kjente franske sjokolademerket til kaffe og te ombord. Den mørke sjokoladen kommer fra Valrhonas egne plantasjer, og inneholder 61% premiumkakao.

Etter middagen serveres Crème Caramel-te fra TWG i Singapore. Den er basert på et rødt teblad fra Sør-Afrika og her har TWG tilsatt søte franske krydder for å skape en tillfredsstillende drikk passasjerene kan nyte etter måltidet.