Sofitel Sydney Darling Harbour åpnet forrige måned, og det nye hotellet er en viktig bit i revitaliseringen av tursitmagneten Darling Harbour.

Det nye hotellet er ett av i alt 40 planlagte nye hoteller som skal etableres i byen de neste årene. Dette skyldes en voksende tursime til Australia og Sydney spesielt. Hotellet ligger rett ovenfor International Convention Center og vil utvilsomt være et valg for mange forretningsreisende.

GL_20170926_3101-1000x667

En elegant porte-cochère ønsker gjestene velkommen inn i bygget. Rommene og fellesområdene gjenspeiler det lokale områdets maritime karakter. Her finnes innslag av tømmer og tau. Og i teppene ser man sandsteisnmotiv.

Sofitel-Sydney-Darling-Harbour-Hotel-Lobby-3

Hotellet har 590 elegante rom, hvorav 35 suiter, enkelte med en fantastisk utsikt over Darling Harbour gjennom store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Suitene har også TV på baderommene som også er utstyrt med luksuriøse badekar.

Sofitel-darling-harbour8

Bellerive-suiten er hotellets høydepunkt bomessig. Her får man en adskilt stue, spisestue og eget «butler skafferi» som henspeiler på skipshistorien til byen. Club Millesime Lounge finnes i 35.etasje som er byggets toppetasje. Og det er reservert for gjester som bor i Club Sofitel-rommene. Disse befinner seg også høyt opp i bygget i fra 28 til 34 etasje. Loungen og Club-rommene har også flott utsikt over byen.

Sofitel-darling-harbour4

Tre sofistikerte barer og den stilfulle signaturrestauranten Atelier by Sofitel kommer å hjelpe hotellet til å bli en attraksjon i byen, uttaler hotellet i en pressemelding.

Sofitel-darling-harbour5

Franskinspirerte Atelier av Sofitel i tredje etasje er hotellets restaurant, som serverer lokale råvarer som varierer med sesongen. Dette i kombinasjon med kulinariske teknikker skal løfte frem Sofitels franske herkomst.

Sofitel-darling-harbour6

The Champagne Bar er byens største Champagnebar. Og her kan du eksempelvis nyte et glasss av den svært eksklusive Louis Roederer 2009 i en unik utgave som er kreert av designeren Philippe Starck og en spesialutgave på 3 liter av Jeroboam Cristal Brut som har en prislapp på $ 22.000. Den er innkapslet i et 24 karat gullbelagt nett, håndlaget av to mestergullsmeder som brukte fire dager på å lage det hele.

Sofitel-darling-harbour7

Sydney, Le Rivage Pool Bar i fkjerde etasje er en idyllisk plass hvor man kan slappe av mellom slagene. Her er det et 20 meter langt svømmebasseng hvor man også har fin utsikt over byens skyline.

Sofit-el-Sydney-Darling-Harbour-Hotel-Ballroom3

Hotellets har har ni fleksible møterom, inkludert Magnifique Ballroom, som har plass for 450 personer.

Finn de beste prisene på hotellet i vårt unike hotellsøk.