American Airlines åpnet nylig sin nye Flagship Lounge på Los Angeles International Airport (LAX). Den nyrenoverte loungen har blant annet flyselskapets eksklusive Flagship First Dining, hvilketinnebærer at reisende med  American Airlines får mulighet til full middag før ombordstigning, eller bare slappe av i rolige omgivelser før turen. 

Flagship Lounge på LAX er tilgjengelig for passasjerer som reiser i businessclass eller first class på internasjonale flyvninger og transkontinentale nonstopflyvninger til  John F. Kennedy New York (JFK).

LAX-Flagship-First-Dining-e1516620782786

Besøkende i loungen kan glede seg over en rekke ulike matalternativer, blant annet en buffet med varme og kalde retter og retter etter eget ønske som tilberedes mens du venter. Til maten hører matchende viner, Champagne og diverse brennevinssorter, eller noe forfriskende du selv kan skape.

Passasjerer som fyr firstclass på visse internasjonale flyvninger eller transkontinentale nonstopflyvninger til JFK får eksklusiv tilgang til en egen matsal i loungen; Flagship First Dining. Dette er en fullservice restaurant som er gratis for disse passasjerene.

Rettene som finnes i menyen inneholder ingredienser fra lokale leverandører og American Airlines Flagship Signature burger, samt noen spesialcocktails som er laget av den kjente bartenderen Pamela Wiznitzer fra New York.

LAX-Flagship-Lounge-e1516620658930

Renoveringen av loungene i konseptet Flagship Lounge med Flagship First Dining er en del av en satsing i luksusegmentet og selskapet har investert 200 millioner dollar i dette. I denne fornyelsen ligger det også en oppgradering av Admirals Club i Terminal 4 og den nye Flagship Lounge og First Dining i Terminal 4.

Foruten loungen på LAX så har årets nye Flagship Lounger åpnet i Miami (MIA), New York Kennedy (JFK) og Chicago O’Hare (ORD). Flagship First Dining har også åpnet på MIA och JFK.