JW Marriot Kuala Lumpur har nå fått en betydelig oppgradering, etter over 20 år i drift. Vi viser deg de første bildene av det «nye» hotellet.

Kuala Lumpur er en smeltedigel når det gjelder, kultur og tradisjoner, og det gjenspeiler seg nå med all tydelighet i det nye 578 rom store JW Marriot.

kuldt_phototour21

Hotellet er beliggende i hjertet av Bukit Bintang, som er byens forretnings- og underholdningsdistrikt. 5-stjerners hotellet har nå fått en ny og flott lobby med Emperado marmor som reflekterer den storslagne lysekronen med sine seks hengende ringer.

Rom og suiter er oppusset i moderne materialer og det er mye innslag av polert krom. Baderommene har god størrelse og inkluderer sminkebord, regnskogdusj og et japansk inspirert badekar – uten at vi kjenner detaljene i dette.

kuldt_phototour38

Hotellet har nå fått ni nye såkalte Cabana Poolside rom i sjette etasje, som er kun få steg unna svømmebassenget og den nye tilhørende baren på samme sted.

Utvidede og oppgraderte møtefasiliteter er på plass i form av en 300-seters sal som ligger rett ved svømmebassenget.

kuldt_phototour45

Hotellet har fått et nytt spaanlegg med en rekke helbredende behandlinger som henter sin inspirasjon fra  ulike kulturer, slik at det omfattende behandlingstilbudet kan skreddersys den enkelte gjest. Treningssenteret er døgnåpent.

kuldt_phototour26

Dagen kan eksempelvis avrundes i hotellets anerkjente signaturrestaurant Shanghai som styres med stø hånd av den Shanghai-fødte kokken Wong Wing Yeuk.

Finn de beste prisene på JW Marriot Shanghai i vårt hotellsøk.