Flyinteresserte kjenner helt sikkert til Boeingfabrikken i Renton, utenfor Seattle og Airbus Factory Tour utenfor Toulouse. Men har du besøkt Delta i Atlanta?

Deltas museum har vært åpent siden 1995 (og ble kraftig renovert og oppgradert for 3 år siden) og her finnes masser av Delta-relatert å opplev, men det som kanskje er mest interessant er utstillingen som åpnet i våres ”The 747 Experience”.
Her kan du blant annet se maskinen Delta Ship 6301 som var den første 747-400 som ble benyttet i komersiell trafikk. Flyet har blitt satt i stand slik det var når det var under bygging ved fabrikken i sin tid. Her kan du se inn i skroget og se kilometer lange kabler, besøke cockpit osv. Man får virkelig et dypdykk inn alle detaljer. Man får dessuten anledning til å besøke premiumseksjonen Delta One. Rundt er det informative videoskjermer, diagram og statistikk og mye annet som man kan fordype seg i.

Slik så det ut når man arbeidet med ”The 747 Experience” hos Delta i Atlanta.
The 747 Experience kan besøkes torsdagar til tirsdag – og det nok smart å forhåndsbestille billetten på tickets.deltamuseum.org

Atlanta er jo også hovedkvarter for både Coca-Cola og CNN og begge tilbyr omvisninger, så her finnes det mye å se og oppleve. Både for flyinteresserte og for dem som ikke er så flyinteresserte.

Trenger du hotell. Finner du de beste prisene i vårt hotellsøk her.