Selv om Australia nesten er et døgns reise med fly unna Norge, opplever selskapet en økende etterspørsel til «down under» – ikke bare fra Norge, men store deler av verden. Og dette betyr at Singapore Airlines tilbyr enda flere avganger i sitt nye sommerprogram. Henrik Hanevold som er salgssjef for Singapore Airlines i Norge gleder seg over utviklingen.

– Vi får hele 145 avganger i uken via Singapore til åtte byer i Australia, hvorav hovedstaden Canberra er ny destinasjon. Utvalget av enkle reisemuligheter til Australia har aldri vært bedre, sier Hanevold og fortsetter; – etterspørselen etter reiser til Australia har flere årsaker; imponerende og urørt natur og dyreliv, flotte storbyer, spennende aktiviteter og opplevelser, familiebesøk og cruise som starter eller slutter i Australia. De fleste nordmenn besøker flere steder når de først drar så langt, og Singapore Airlines samarbeidspartner Virgin Australia tilbyr rundreisebilletter.
– Reisen tar i overkant av 20 timer, og mange oppgraderer seg til Premium Economy eller Business Class forteller flyselskapet. Med Singapore Airlines er det også populært å ta en stop-over i Singapore på  veien til «down under», sier han.

Her er antallet avganger mellom Singapore og Australia

Sydney – 35 avganger pr. uke

Brisbane – 28 avganger pr. uke

Melbourne – 31 avganger pr. uke

Perth – 28 avganger pr. uke

Adelaide – 10 avganger pr. uke

Canberra – 4 avganger pr. uke

Darwin med Silk Air – 5 avganger pr. uke

Cairns med Silk Air – 4 avganger pr. uke