Marriot-eide W-hotels har alltid fokusert på kule og litt eksentriske hoteller. Nylig åpnet de The W Brisbane som blir et landemerke og som har viderefører de australske røttene og koloniarven. 

Med en slående balanse mellom en urban stil og moderne design, ispedd litt «glimt i øyet», så har det australske designbyrået Nic Graham & Associates skapt et design med australsk touch i hele hotellet som har 312 rom – hvorav 32 er luksuriøse suiter.

HI505012237

Når gjestene ankommer hotellet ønskes de velkommen av en trapp i tømmer og siv i lobbyen eller «the living room» som man har valgt å kalle det hele. Kunstverk fra en rekke australske kunstnere pryder interiøret sammen med intrikate tepper og grønne detaljer inspirert fra naturen.

HI505012241

Møblement, tepper etc. er utformet med myke linjer og steinformasjonene som pryder hotellet har også blitt slipt slik at de får harmoniske myke linjer. Samtlige rom og suiter har en hvit vegg inspirert av VJ-veggpaneler som er typisk for boliger i Queensland, mens Extreme Wowsuite i 33 etasje har en imponerende panoramautsikt.

HI506267174

Hotellet har tre ulike steder hvor man kan få et godt måltid; den uformelle Three Blue Ducks, baren i Living Room for cocktails på kvelden og baren Wet Deck på taket.

HI506267173

Bruk gjerne vårt unike søkeverktøy for å finne de aller beste prisene på et opphold på The W Brisbane.