Sri Lanka har nå fått et nytt luksushotell som skiller seg ut i mengden av mange gode hoteller

Etter en lang rekke spektakulære etableringer på Sri Lanka, så er dette det første luksushotellet som åpner i Sri Lankas hovedstad på 30 år. Det er den Hong-Kong baserte kjeden Shangri-La som står bak dette.

På øyas sørkyst finnes allerede resorten Shangri-La Hambantota, som nå blir et søsterhotell. Shangri-La Colombo er beliggende på den ikoniske Galle Face Green coastal promanade med utsikt mot det indiske hav.

Exterior

I lobbyen møtes man av en spesialkonstruert skulptur i metall som forestiller en baby-elefant. Det er den kinesiske kunstneren Man Fung-Yi som eksemplifiserer designfilosofien som tolker tradisjonelle Sri Lankesiske motiv med en moderne tvist.

deluxe-ocean-view-room_king

Rommene er elegant dekorerte med marmor og mørke tresorter, men rommene gir likevel et rommelig og lyst inntrykk. Suitene har butlerservice og tilgang til den eksklusive loungen Horizon Club.

Guest-room-bathroom-2

På et 10 hektar stort område finnes det mye å ta seg til, og fasilitetene er omfattende. Treningssenteret er døgnåpent, og man kan også slappe av med en cocktail ved utendørs svømmebassenget. Eller titte ut på det endeløse havet. Eller kanskje sørge for litt egentid på det harmoniske CHI spaet som tilbyr en rekke velgjørende behandlinger.

apartment-living-area

Et av de mer spennende innslagene på Shangri-La Colombo er den gastronomiske opplevelsen. Det finnes tre restauranter, barer og lounger å velge blant. Av disse trekker vi frem Shang Palace, her er interiøret inspirert av tradisjonelle siheyuanhus. Et annet godt alternativ er Capital Bar & Grill som har plass for 204 gjester og serverer biff, grillet fisk og skalldyr, samt at de har Colombos største utvalg av whisky. For dem som søker det lokale finnes Kaema Sutra restaurat med kjøkkensjef Dharshan Munidasa som er en lokal celebritet.

Finn de beste prisene på Shangri-La Colombo i vårt hotellsøk.