American Airlines har inngått et samarbeid med ledende livsstils og hudpleiefirma for å lage de beste toalettveskene til sine premiumreisrende.  

Veskene er utformet i samarbeid med This is Ground, Athletic Propulsion Labs og STATE Bags med produkter fra Allies of Skin, Zenology og Baxter of California. Kolørene på produktene vil stadig endres slik at de reisende opplever noe nytt.

first-intl-bag

Internasjonal Flagship First og businessclass

Vesken er utformet av det velkjente firmaet This is Ground som har laget en svært elegant skinnveske. Den inneholder produkter fra Allies of Skin.

transcon-kit

Transkontinental Flagship First og businessclass

Vesken er utformet av det Los Angeles-baserte skomerket Athletic Propulsion Labs og inneholder hudpleieprodukter fra Zenology, en «Big-size» øyemaske, FlyFit fuktighetspakning og öørepropper.

premium-economy-1

Internasjonal Premium Economy

STATE Bags, en bedrift som gir tillbaka deler av sin inntjening til samfunnet, har skapt et solid produkt. Det inneholder hudpleieprodukter fra Baxter of California.

 

Til dags dato har flyselskapet investert i sine kabinprodukter med flere seter som kan legges flatt, wifi, live-TV, og mer sunne måltider ombord. Og på nbakken kan de reisende glede seg over oppgraderte lounger. Se bare på Flagship First Xining, på John F. Kennedy New York (JFK), Los Angeles International Airport (LAX), Miami International Airport (MIA) og O’Hare International Airport (ORD) i Chicago.