SAS´passasjerer kan se frem til å nyte en ny Champagne og et spennende utvalg øl fra Mikkeller denne sommeren.

En eksklusiv avtale med Charles Heidsieck gjør at SAS nå kan servere en ny vintage Champagne, samtidig som at samarbeidet med Mikkeller gir SAS’ reisende et sommerlig alkoholfritt øl fra det danske bryggeriet.

SAS’ samarbeid med Charles Heidsieck og deres Rose Vintage Champagne gir SAS sine businesspassasjerer eksklusiv mulighet til å bli de eneste i verden som får muligheten til å smake på en nylig lansert Vintage. SAS erstatter sin ikke-vintage Brut med den tidligere uutgitte Rose Vintage 2005, og alle de gjenværende flaskene av 2006 vintage-utgaven.

Processed with VSCO with a6 preset

– Vi har valgt denne nye champagnen da smaksprofilen er en perfekt match for SAS Business Class. Med fruktige noter og en smak av fiken, pinjekjerner og brioche, så får Champagnen en lang og balansert finish. Den løfter vårt Champagne-tilbud til et høyere nivå, sier SAS´ Head Chief Peter Lawrence.

I samarbeidet med det danske bryggeriet Mikkeller, så tilbys eksklusivt øl som en del avSAS’ New Nordic Food & Beverage-konsept. Nå presenteres et alkoholfritt øl som er brygget for å få en lett fruktig smak, hvor humle, belgisk gjær og krydder gir et komplekst og nydelig øl. Dette har gitt et kompleks og drikkbart øl, perfekt for sommersesongen.

916b6297c453d75d_org

– SAS arbeider kontinuerlig med å oppdatere og forbedre sitt drikkeutvalg ombord, og vi mener at vi er ledende på markedet med den menyen vi nå tilbyr. Siden vi lanserte vårt nye serveringskonsept New Nordic By SAS for et år siden har vi introdusert flere nye og forskjellige øltyper, som inkluderer eksklusive ølsorter fra det danske bryggeriet Mikkeller. Men vi mente at et spennende alkoholfritt øl manglet, sier Peter Lawrence.

SAS’ utvalg av ølsorter fra Mikkeller er basert på de beste ingrediensene som finnes på markedet. Felles for alle er at de setter en ny standard for drikkevarer servert ombord på våre fly. Mange typer øl som serveres ombord er brygget og fragmentert ved bruk av villgjær og serveres når smaksprofilen er på toppnivå.

– SAS har arbeidet sammen med Mikkeller på utviklingen av hele 18 eksklusive ølsorter, en cocktail og en vodka. Vi ser frem til fortsette vårt spennende samarbeid, og utvikler nå ytterligere seks nye ølsorter som snart skal serveres ombord i alle våre fly, sier Peter Lawrence.