Rosewood åpnet nylig dørene til sitt nye resort nær den spennende byen Luang Prabang i det norslige Laos. Byen er av mange ansett som sydøstasias mest sjarmerende by.

Rosewood Luang Prabang er en ultraluksuriøs resort beliggende på en kolle med kun en ti-minutters kjøretur fra den historiske byen Luang Prabang. Byen er også å finne på UNESCOs verdensarvliste. Byen er plassert i dalføret mellom elvene Mekong og Namn og er kjent for sine mange buddhistiske templer og ro.

7

Den sjarmerende ekslusive resorten byr på 23 rom, inklusive suiter, villaer og ”teltvillaer”.

Den beskrives av Sonia Cheng, toppsjef for Rosewood, som ”eksotisk, intim og dypt respektfull for stedets kultur, historie og naturlige miljø.”

Det er bygget omkring et naturlig vannfall og samtlige bosteder er unike. Det spenner seg fra «ordinære» Riverside Room og suiter til adskilte Riverside Villas, Waterfall Pool Villas og de luksuriøse Hilltop Tents.

2 (2)

Resortens luksuriøse ”teltvillaer”på 75m2 byr også på en stor balkong med utsikt over de nærliggende fjellene og elevene. 1 (7)

Et Rosewood SPA, Sense, tilbyr gjestene behandlinger i laotisk legekunst og med vestlige teknikker som utføres i tre individuelle ”teltvillaer”.

Resortens pool er sentralt plassert i resorten, rett ved et naturlig vannfall. Dette betyr at gjestene kan nyte en oppfriskende bad i det rolige miljøet hvis du ønsker.

8

Matopplevelsen på Rosewood Luang Prabang er et dypdykk i den laotiske kulinariske kulturen og kokkene legger stor vekt på dette ved å benytte seg av lokale råvarer – som gjerne følger sesongen. Restauranten, The Great House, har bord innendørs. For den som ønsker å spise utendørs finnes en stor terrasse med daybeds og soffaer som alle gir flott utsikt over det omkringliggende nærmiljøet. Baren, The Elephant Bridge Bar, spesialiserer seg på klassiske cocktails med en spennende tvist.

Bruk vårt unike hotellsøk for å finne et godt hotell i Luang Prabang.