The Ritz Cape Town har igjen åpnet sine dører etter en omfattende renovering som har gitt et nytt elegant interiør og en spennende «smaksmeny»i restauranten.

Lenge var dette hotellet et av byens mest ikoniske. Det er beliggende sentralt i byen med storslagen utsikt over kystlinjen som skiller land fra det enorme Atlanterhavet. Det tidligere litt slitte inntrykket man fikk når man kom inn i lobbyen er nå endret til det langt bedre.

the-ritz-hr

Hotellet byr på en storslagen 360 graders utsikt over byen og havet. Og nå er hotellet i gang med å ønske sine første gjester velkommen tilbake etter den to år lange oppussingsperioden.

the-ritz-ct-top-of-the-ritz-interior-1-hr-by-adam-letch

Hotellets roterende restaurant, Top of The Ritz, har også fått en kjærkommen oppgradering. Ikke bare utseendemessig, men også innholdsmessig i form av blant annet en ny smaksmeny. Kjøkkenet har nå fokus på å skape fantasifulle retterog benytter seg mest mulig av lokale råvarer og velsmakende viner fra regionen.

the-ritz-ct-deluxe-room-hr-2-by-adam-letch

Fine viner kan naturligvis også nytes i de 213 rommene som hotellet har. Og bor du her får du enten utsikt over havet eller fjellene. Rommene er stilig innredet med førsteklasses senger, speil på veggene og myke behagelige møbler.

the-ritz-ct-casa-bar-hr-1-by-adam-letch

Gjestene jan også benyttes seg av hotellets fasiliteter – slik som svømmebassenget, den inneholdsrike baren og restauranten CASA.

Finn de beste prisene på hotellet ved å benytte vårt eget hotellsøk.