Aeroflot har nå laget en ny for sine businessclass passasjerer som byr på nye spennende smaker. Dette kan man oppleve ombord frem til slutten av august. De nye gourmetrettene er laget av Kamel Benmamar.

Benmamar er den franske kokken hos ˋRyby Netˋ, en av Arkkady Novikovs mest kjente restauranter. Benmamar har arbeidet hos flere restauranter med Michelinstjerner i både Frankrike og London. I en årrekke har han stått bak dessertene hos Aeroflot. Og i den nye menyen inngår både snacks og hovedretter skapt av stjernekokken. I disse inngår kamskjell med agurk og grønne blader med japanskinspirerte saus, reker i en miks av ferske grønnsaker, biff med Filini-pasta, havsabbor med potete i en urtesaus og andre velsmakende retter.

Menyen i businessclass har blitt endret og forbedret etter tilbakemeldinger fra reisende. Mer grønnsaker er på plass, sunne alternativ likeså. Presentasjonen har også fått en oppgradering, heter det i en pressemelding fra Aeroflot.

En viktig del er antallet retter. På langflygninger kan passasjerene nå velge varme retter under begge serveringene. Fra og med 1.juni ble de nye rettene tilgjengelig på flygninger fra Moskva, og gradvis skal de introduseres i det øvrige langrutenettverket. Rettene som tilbys er eksempelvis laks i fløtesaus med svart ris og søtpaprika eller lamm i plommesaus med couscous og brokkoli.

Aeroflot ønsker å tilby sine reisende et bredt utvalg mat, og introduserer jevnlig nye retter. Fire ganger årlig i businessclass og to ganger i året for economyclass. Det er främste ned kokker fra Russland som står bak utvalget som sørger for at det hele tiden er noe nytt og spennende å spise.

Skjermbilde 2019-06-14 kl. 12.06.45Skjermbilde 2019-06-14 kl. 12.06.52Skjermbilde 2019-06-14 kl. 12.06.59Skjermbilde 2019-06-14 kl. 12.07.06