Rezidor Hotel Group er godt i gang med sin største oppgraderingsprosess i Norden noensinne. Nå er turen kommet til Radisson Blu Hotel i Ålesund, som har brukt de siste månedene på å pusse opp alle hotellrom og suiter.

– Det er fantastisk å lede dette hotellet, med et så sterkt produkt og et så dedikert team. Kombinasjonen av utsøkt design og service i verdensklasse er oppskriften på hvordan vi skal ta den ledende posisjonen, forteller hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik ved Radisson Blu Hotel, Ålesund.

Alle gjesterom og suiter er nå totalrenovert og LINK Arkitektur står bak det nye designet som er utformet i Radisson Blu sitt internasjonale designkonsept «BluPrint». Anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og smakfull design. «BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Hotel i Ålesund er blant de første hotellene i Norden som tilbyr gjestene det nye konseptet.

Designet hos Radisson Blu Hotel Ålesund er lokaltilpasset og på møbelsiden har hotellet valgt en lokal vri. Måndalen Trevare AS er leverandør av platemøbler og Ekornes Contract AS leverer behagelige Stressless stoler, begge lokale aktører..

I løpet av få år investerer Rezidor Hotel Group nær en milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller i Norden. Målet med satsingen er å gi gjestene hotellopplevelser i verdensklasse. Nylig kåret Grand Travel Awards, den mest prestisjefylte prisutdelingen innen norsk reiselivsnæring, Rezidor til den beste internasjonale hotellkjeden, for 10. året på rad.