3. februar gikk startskuddet for samarbeidet mellom Quality Hotel og SATS. Hotellkjeden er den første til å tilby skreddersydde aktivitetsprogrammer for sine
konferansegjester.

– Trening på arbeidsplassen og i arbeidstiden er en stor trend for tiden, og noe vi ser at arbeidsgiver i større og større grad tar ansvar, betaler og tilrettelegger for. Derfor har vi etablert Quality Power Session i samarbeid med SATS. Quality Power Session egner seg svært godt for team building og som sosialt samvær blant deltakerne, sier Eivind Tangvik, konserndirektør i Quality Hotel.

Quality Power Session er et aktivitetsprogram som skreddersys av en personlig trener (PT) for hver enkelt konferansegruppe. Aktiviteten varer 45 minutter og kan inneholde alt fra løping, crosstraining og styrke til power walk, yoga og pilates. Aktiviteten kan gjennomføres inne på hotellene, utendørs, eller ved et nærliggende SATS-senter.

– Quality Power Session er testet ut ved pilothoteller i både Norge og Sverige, med utelukkende positive tilbakemeldinger. Vi har stor tro på at dette blir en suksess blant våre gjester og gleder oss til å se mottakelsen, sier Katri Inkerø, konsept & utviklingsdirektør i Quality Hotel.