Qatar Airways fortsetter sin skandinaviske satsing. Fra 2.februar blir det to ekstra avganger hver uke fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette betyr at reisende har hele 9 avganger å velge mellom hver uke. Fortsatt skal 787 Dreamliner benyttes, men også en Airbus A330.

De nye avgangene blir:

Oslo – Doha, tirsdag og lørdag 14:55 – 23:25

Doha – Oslo, tirsdag og lørdag 08:15 – 13.10

Fra 2.desember i år økte flyselskapet også frekvensen fra København og Stockholm med tre ekstra avganger. Det innebærer 14 avganger i uken fra København og totalt 13 avganger fra Stockholm.

Satsingen gir passasjerer til Mellomøsten, Asia, Australia og Afrika enda bedre forbindelser til Qatars nettverk med destinasjoner som eksempelvis Bangkok, Singapore og Maldivene. Samtlige forbindelser er via Hamad International Airport i Doha.

– At vi i vintersesongen kan tilby enda flere avganger fra Oslo er enda et steg i vår vekstplan for Skandinavia. Etter å ha økt kapasiteten i Stockholm og København. Det er åtte år siden vi begynte å fly til Skandinavia, og det er et marked som blir viktig for Qatar Airways globalt. De nye avgangene fra Oslo gir oss mulighet til å ytterligere profilere skandinaviske turist- og forretningsmuligheter for andre markeder i vårt nettverk, sier Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager Scandinavia, Finland and Baltic States.

.