Qatar Airways har utviklet et revolusjonerende Business Class-produkt som har fått navnet QSuite.

Nye QSuite gjør det mulig å lage et privat rom med opp til fire seter. Noe som er en perfekt løsning dersom man reiser flere sammen og kanskje skal arbeide i løpet av flyturen. Det nye produktet byr også på den første dobbeltsengen i Business Class. Qatars nye QSuite flytter dermed normer i bransjen og gir kundene en langt større valgfrihet enn hva de hadde før. Og det uten at man må kjøpe en svært kostbar første klasse billett.

QSuite_dinner

– Jeg er svært stolt over å kunne presentere fremtidens Business Class med vår QSuite. Vårt unike patenterte design er en verdensnyhet på flere måter. Vi utfordrer industriens normer ved å tilby passasjerene mer privat plass, og en større valgfrihet i form av personlig tilpasning. Denne innovasjonen gir våre Business Class passasjerer en opplevelse verdig en første klasse, sier Akbar Al Baker, toppsjef for Qatar Airways i en pressemelding.

862687-58bfde1292f044c2872650c9dd799acd-qatar-new-business-class-6

– Dette er et Business Class produkt ingen har sett før, og er helt i tråd med våre premiumprodukter og servicefilosofi. Du velger selv når du skal spise og underholdningstilbudet er omfattende. Det er derfor logisk å gi våre reisende muligheten til å skape sin egen kabin i kabinen med QSuite for to eller fire personer, fortsetter Akbar Al Baker.

QSuite_bed

Qatar Airways ble for øvrig kåret til ”verdens beste business class” av Skytrax i 2016. I tillegg til QSuite lanserer de et nytt mat og drikke konsept om bord. Og litt senere ventes ytterligere forbedringer i form av nytt porselen og bestikk, luksuriøst sengetøy og nye pyjamaser fra The White Company samt toalettveske fra italienske Castello Monte Vibiano Vecchio.

15001500-58bfe454f7084c6c985750cadd799acd-qatar-q-suite-business-class-13

Qatar Airways har også presentert en ny versjon av sitt prisbelønte underholdningssystem Oryx One. Her er grensesnittet endret for å gjøre det enklere å surfe blant innholdet som omfatter mer enn 3.000 ulike alternativ. I tillegg jobbes det med å oppgradere internett om bord slik at Qatar Airways skal by på et av markedets aller hurtigste nettverk i lufta.

qatarbusclass

Nye QSuite skal gradvis introduseres på selskapets flyflåte fra og med juni i år, og ett fly skal oppgraderes hver måned fremover inntil hele flåten er ferdig oppgradert mot slutten av 2018. Første fly ut er en Boeing 777-300ER som skal brukes på London-Doha.

Se et klipp på QSuite på Youtube her: 

Vi ser frem til å teste QSuite og formidle inntrykkene her på BusinessClass.no