Qatar Airways har nå annonsert at de skal utvide sitt nye Pre-Select Dining service også til premium passasjerer som reiser langdistansen til Afrika og Asia i tillegg til USA og Australasia.

Denne servicen gjelder for reisende på selskapets First og Business Class som nå for anledning til å skape sin egen middagsservering når de reiser på utvalgte langruter fra Doha.

Utvidelsen av Pre-Select Dining service følger i kjølvannet suksessen med tilbudet som så dagens lys i August.

36921003713_d3de2babb4_k

Tilbudet gjør det mulig for passasjerer som reiser i First eller Business å forhåndsvelge et hovedmåltid fra à la carte on-board menyen, fra 14 dager til 24 timer før avreise.

Dette i tillegg til den eksisterende Dine-on-Demand service som allerede er tilgjengelig for First og business class passasjerene, gjør at selskapet styrker seg mot premiummarkedet.

For å forhåndsbestille et måltid kan reisende enkelt og greit logge seg inn på «My Trip» på Qatars hjemmesider og velge fra den sesongbaserte menyen. Måltidet kan også bestilles gjennom selskapets app.

Pre-Select Dining valget kompletterer selskapets nylig lanserte nye Business Class opplevelse, Qsuite, som du kan lese mer om her.

Sjekk også ut vår atikkel, Kampen om Business Class passasjerene, for å se hvordan markedets beste business clas sprodukter er akkurat nå. Og ikke minst hva som kommer de neste årene.