Planlegger du å fly fra Perth på Qantas nye rute til London, må du passe på å benytte deg av den nye loungen som ble åpnet for få uker siden. Loungen har full fokus på velvære.

Qantas har samarbeidet med University of Sydney’s School of Physics for å skape et miljø som reduserer effekten av jetlag. Dette betyr at loungen eksempelvis er utstyrt med belysning som justeres gjennom hele dagen for å ta hensyn til den biologiske klokken vi alle har. Dette skal etter sigende hjelpe til med å redusere tretthet.

Lounge-seating-2-1200x750

Hele loungen er utformet med tanke på velvære, og det finnes eksempelvis egne deler av loungen hvor man kan strekke ut. Og ønsker man frisk luft er det bare å ta turen på terrassen. Menyen i restauranten og tidspunktene de ulike rettene og drikkene serveres på ruten mellom Perth og London er også tilpasset den innvendige klokkens rytme. Det samme gjelder for kabinbelysningen og temperaturen ombord i de nye Boeing B787 Drweamlinerne som skal operere den 17 timer lange flyvningen. Outdoor-terrace-1200x815

Disse innovasjonene er en del av flyselskapets nye tilnærming for å hjelpe passasjerene til mer velvære og komfort ombord.

Loungen har en rekke unike funksjoner slik som lysterapi i de femten dusjsuitene.

Når det er tid for en matbit kan denne nytes på terrassen utenfor hvor det er grillservering med lokale gourmetpølser fra Princi Smallgoods og grønnsaker som grillet sopp og maiskolber.

Premium-buffet-1200x800

Menyene er sesongbaserte og har innslag fra den australske gourmetkokken Neil Perry. Det finnes også både varm og kald buffet med lettere retter slik som suppe og salat.

Det finnes, naturligvis, også en fullservice bar med viner og øl från Australia, såvel som kaffe brygget av en barista.

Quench-hydration-station-1200x765

Loungen, som har plass for 141 gjester, har USB-uttak og ladestasjoner, trådløs utskriftsmulighet, WiFi, TV-skjermer, Sofitel-service og en ”rehydrerings”-stasjon – Quench – som serverer drikker som kullsyrevann, vann med fruktsmaker og urtete.

Dem som flyr med flight QF9 fra Melbourne til London og QF10 fra London til Melbourne har tilgang till loungen. Den er også tilgjengelig for dem som begynner sin reise i Perth.

Reisende i business class samt medlemmer i Gold, Palatinum og Platinum One Frequent Flyers, OneWorld Emerald og Sapphire og medlemmer i Qantas Club og deres gjester har adgang til loungen.