Fram til april 2021 står den berømt kokken Marcel Ravin, bak de lekreste retter ombord på utvalgte flygninger med Air France. For dem som reiser i premium Economy eller Business Class.

Marcel Ravins kulinariske kreasjoner, som blir fornyet hver måned, er tilgjengelige forreisende på langdistanserutene med avgang fra Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Fort-De-France (Martinique) og Cayenne (Fransk Guyana) til Paris, så vel som på bord på flyreiser på det karibiske regionale nettverket som forbinder Cayenne til Fort-de-France.

Her er tre retter av Marcel Ravin du kan glede deg av ombord.

1.meal

 

Pai av av lameskuldre, søtpotet og spinat, med parmesangrateng – Bohem, parmentier av lamskuldre, søtpotet og spinat, med parmesangrateng

August 2019 – November 2019 – Februar 2020

02

– Rekerisotto, skalldyrsaus med gresskar
September 2019 – Desember 2019 – Mars 2020

03-800x300

Havbrasme med banan og knust yam
Oktober 2019 – Januar 2020 – April 2020