Andre sesong av TV-serien om livet på Avinor Oslo lufthavn har premiere på Viasat 4 mandag 29. januar. Det blir gjensyn med flere personer fra første sesong, med også et enda bredere dekning av alt som skjer på flyplassen.

TV-serien OSL 24-7, som gikk på Viasat 4 våren 2017, er tilbake. Første sesong ble en stor seersuksess. I snitt har hver episode vært sett av over 230 000 personer.

Større bredde

– Vi var veldig fornøyde med tilbakemeldingene på den første sesongen, og ikke minst at seertallene var så gode, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

– Samtidig ønsket vi å vise frem enda mer av livet på flyplassen vår. Selv om det blir et gjensyn med flere personer og avdelinger, vet jeg at seerne også vil få et enda større innblikk i hva som kreves for å holde hjulene i gang på Norges største flyplass.

Oslo lufthavn hadde over 27 millioner passasjerer i 2017 og det er over 15 000 ansatte på flyplassen. Det gjør Oslo lufthavn til et knutepunkt av internasjonal størrelse.

– Det er om lag 100 000 personer innom Oslo lufthavn i løpet av hvert døgn. Det er på størrelse med en ganske stor norsk by. Da skjer det mye, og mange ting som vanlige passasjerer kanskje ikke får med seg på en normal reisedag.

– Jeg ser frem til å følge årets sesong og ønsker å rette en stor takk til alle ansatte og samarbeidspartnere på flyplassen som har gitt TV-teamene innpass i sin arbeidshverdag. Det forteller meg at vi er stolte av å representere arbeidsplassen vår og vise frem alt det spennende som skjer på Oslo lufthavn i det daglige, avslutter Hasaas.