I dag ble det kjent at SAS EuroBonus medlemmer kan spare og dele EuroBonus poeng sammen med familie og venner, og for de mest trofaste medlemmene blir det mulig å oppnå et Lifetime Gold-medlemskap.

Nyheten for Eurobonusmedlemmene inngår i en del av forbedringer i bonusprogrammet.

– Det som er felles for den voksende gruppen av frekvente SAS-reisende er at de ønsker å reise på en smarte og bedre måte. Derfor er deres erfaringer og ideer viktig for oss når vi utvikler tilbudet. Point Sharing og Lifetime Gold-medlemskap er begge eksempler på dette, uttaler Johan Mägi, ansvarlig for EuroBonus.

Når SAS EuroBonus Point Sharing nå lanseres blir det mulig for familie og venner og spare og dele poeng sammen uten kostnad.

– Et økende antall reisende deler opplevelser og samler poeng fra sine flyreiser, eller gjennom å leie bil og shoppe. Det å dele poengene er en enkel måte å oppnå det målet man har med poengene. Uansett om det er en weekendreise, en oppgradering, en gratis hotellnatt eller lignende uttaler Johan Mägi.

Med EuroBonus Point Sharing kan medlemmer lage seg en Point Sharing-konto og by inn til syv familiemedlemmer eller venner i gruppen. Alle EuroBonus-poeng som samles inn  kan brukes til alt EuroBonusprogrammet tilbyr. Medlemmer kan selv bytte eller forlate en gruppe etter seks måneder.

Samtidig introduserer SAS en ny versjon av Lifetime Gold-medlemskapet.

– Vi har en unik gruppe lojale reisende som benytter SAS år etter år. Lifetime Gold er vår måte å belønne dem med EuroBonus Gold-status livet ut, sier Johan Mägi.

Dette gjelder uansett alder, men man må ha vært gullmedlem ti år på rad.