Under den årlige Cellars in the Sky Awards som tidligere i år ble arrangert for 31 gang av det internasjonale magasinet Business Traveller ble flyalliansen oneworld kåret til den flyalliansen som serverer den beste vinen ombord.

Resultatet kom etter en omfattende blindtesting av hundrevis av viner som serveres på langrutene til 33 flyselskaper over hele verden.

Det er ikke første gang oneworld alliansen stikker av med denne gjeve utmerkelsen. Hele 8 ganger har de de gjort dette, og dette forteller tydelig at alliansen satser på å servere kvalitet i glassene til sine reisende.

British Airways fikk også utmerkelsen «best overall cellar». Japan Airlines kan smykke seg med «the best First Class redwine», American Airlines mottokk utmerkelsen «the best First Class white wine». Finnair fikk utmerkelse for «the best Business Class white wine».

Hva er dine egne erfaringer med vinen som serveres ombord? Er oneworld best? Hvilket selskap er din favoritt når det gjelder vin? Diskuter gjerne i vårt forum.

832f0643-f9f2-40c6-ba13-3925aec6e7f3