Japans livlige hovedstad, Tokyo er et av verdens mest spennende steder. Byen er en sann smeltedigel hvor historiske tradisjoner blandes med det moderne, og snart er springer de vakre kirsebærtrærne ut i full blomst. Og hva passer da bedre enn med en vårtur til Tokyo? Vi har plukket ut et knippe gode 5-stjerners hoteller for deg.

Sesongen for blomstringen er typisk fra slutten av mars til begynnelsen av april. I full blomst pleier trærne å være mellom 27.mars og 6.april, i hvert fall for Tokyos del.

Tokyos gastronomiske scene er verdensberømt. her finner du enkle nuddelbarer til restauranter i verdensklasse.

Kunst og kultur er det også rikelig med i form av museer, templer og spennende steder å besøke. Keiserpalasset med sine 3,5 km2 bør også være på turisters do-to-liste.

Shoppingmessig er byen nærmest et mekka. her finnes alt, ikke minst den nyeste elektronikken. De merkeligste gavene og ja, det hjertet måtte begjære og litt til.

Tokyo har en generelt høy hotellstandard, og de flotteste hotellene har en svært god standard. Mange av Japans firestjerners hoteller ville utvilsomt hatt fem stjerner i Europa.

Nedenfor har vi samlet en del av det vi i redaksjonen er gode hoteller i millionbyen Tokyo.

Mandarin Oriental Hotel Tokyo 

 1. mandarin

Når du bor her kommer dutil å få en flott utsikt over metropolens pulserende liv. Og har du et rom i «riktig» retning eller bor høyt nok opp er sjansene gode for å kunne skimte Mt. Fuji i horisonten. Hotellet strekker seg over etasjene 30 til 38 i skyskraperen  Nihonbashi Mitsui Tower. Hotellet har flere restauranter og to av dem heter Sense (mat fra det kantoneiske kjøkkenet) og Signature (retter i hovedsak fra det franske kjøkken) – begge har Michelinstjerner å vise til, så skuffet blir du neppe.

Se flere bilder og bestill ett opphold i vårt hotellsøk

The Capitol Hotel Tokyo

 1. thecapitol

Hotellet er opprinnelig fra 60-tallet men holder absolutt 2019-standard. Et elegant hotell med japansk luksus på hver kvadratmeter. Personalet er vennlige og kunnskapsrike, og hotellets suiter er ekstra store, og det kan jo være verdt å merke seg.

Se flere bilder og bestill et opphold i vårt hotellsøk.

Park Hyatt Tokyo

 1. opark hyall new yours grill

Legendariske Park Hyatt Tokyo er hotellet du ser i filmen Lost in Translation og det er her i baren at Bill Murray og Scarlett Johanson treffes og prater om livet og også her Bill nesten dør i treningsrommet. Hotellet er svært gjennomført og sobert med fine rom, og akkurat som man kan se i filmen byr hotellet på en avslappet  og sofistikert atmosfære på kveldstid. Restauranten New York Grill i 52ende etasje er definitivt verdt et besøk.

Se flere bilder og bestill ett opphold i vårt hotellsøk.

 1. Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi
 2. fourseasons

Her bor du midt i hjertet av byen, med skyskrapere rundt deg, og Tokyo Station rett over gaten for hotellet. Omlag en halv million mennesker benytter denne stasjonen daglig. Four Seasons Marunouchi er ett chic´ hotell som oser av luksus men fortsatt med japanske tradisjoner og autentisk stil som ballast. Servicen er ypperlig og det finnes både restaurant og spa på hotellet.

Se flere bilder og bestill ett opphold i vårt hotellsøk.

Palace Hotel

 1. Palace-Hotel-Tokyo-Lobby2

Dette er et tidløst og elegant hotell rett ved siden av Keiserpalasset i Tokyos hjerte. Her bor du i nesten kongelige omgivelser men stilen er fortsatt avslappet og absolutt ikke snobbete. Rommene er store og luksuriøse, og en del av dem har også utsikt til palasset. Hotellets restaurant Wadakura er stedet å besøke dersom du ønsker tradisjonell japansk mat tolket i en raffinert stil.

Se flere bilder og bestill ditt opphold i vårt hotellsøk.

Tokyo Station Hotel

 1. station hotel

Dette landemerket i byen med sin røde mursteinsfasade oser av tidløs eleganse. De fleste av hotellets 150 rom og suiter har utsikt mot de keiserlige hageanleggene.

Se flere bilder og bestill ditt opphold i vårt hotellsøk. 

Conrad Hotel Tokyo

 1. tokyo-conrad-tokyo-16

Conrad Hotel Tokyo er et svært elegant hotell nær Tokyo Bay. Interiøret er moderne, og kunsten på veggene er moderne. Hotellet har hele 290 rom, fire restauranter og en hyggelig lounge.

Se flere bilder og bestill ditt opphold i vårt hotellsøk.

Imperial Hotel Tokyo

 1. imperialhotel

Hotellet ble åpner allerede i 1890 og gjennom årene har det overlevd både bombingene under 2.verdenskrig. De utallige jordskjelvene og andre naturutfordringer. I våre dager ses hotellet på som et symbol for hvordan et japansk luksushotell skal være. Tradisjonene sitter i veggene med krystall lysekroner, marmorgulv og store, vide trapper.

Se flere bilder og bestill ditt opphold i vårt hotellsøk.

The Peninsula Hotel Tokyo

 1. ptk-the-peninsula-spa-pool-1074

Hotellet ligger i den eksklusive bydelen Marunouchi som mest er kjent for et område for forretningsfolk og deres favorittbutikker og caféer. Hotellet har 24 etasjer og byr på noen av byens største rom. Stilen kan best beskrives som  ekstravagant. Bo ikke her for bare de fine rommenes skyld men også for utsikten du har fra restauranten på taket og ikke minst den hyggelige 5 o’clock tea man kan få hver dag.

Se flere bilder og bestill et opphold i vårt hotellsøk.

The Ritz-Carlton Tokyo

 1. ritzcartlon

Ja, det er svært luksuriøst, men så er det jo en gang også et Ritz-Carltonhotell. Ett av Tokyos absolutt beste hoteller med ett fint spa, flere barer og restauranter samt resepsjonen i 45 ende etasje som byr på storslagen utsikt.

Se flere bilder og bestill et opphold i vårt hotellsøk.