Det greske flyselskapet Aegean har inngått et samarbeide med tre kjente greske kjøkkensjefer som har skapt en spennende meny som skal serveres i Aegans business class. 

Sammen har det greske kokketrekløveret som består av Lefteris Lazarou, Christoforos Peskias og Stelios Parliaros, har de skapt en ny og spennende meny som tolker det greske kjøkkenet på en moderne måte.

Gastronomics2

Passasjerer i business class kommer til å få muligheten til å prøve retter og kjenne spennende smaker med aromaer og smaker fra Hellas. Passasjerer vil også få anledning til å meske seg med en del finere viner valgt ut av Hellas´ første «Master of Wine», Konstantinos Lazarakis, som er selskapets vinkonsulent.

Aegean-business-class-menu-3

I en pressemelding fremgår det at distinkte smaker fra Kreta, Naxos og Peloponnesos inngår i konseptet, så vel som ingredienser fra hele Hellas,og disse kommer til å serveres på internasjonale flygninger i Aegeans rutenett.

Aegean-business-class-menu-1-916x516

De tre kokkene har skapt en meny med over 40 ulike retter som setter fokus på lokale råvarer og viner fra både små og større produsenter. Dette for å gi et så autentisk bilde av Hellas som mulig.

Aegean-business-class-menu-2

 

Samarbeidet med kokkene vil vare ut året.