Når tittet du sist opp på stjernene? Er det lenge siden? Hvorfor ikke sjekke ut stjernehimmelen slik du neppe har sett den før, fra Maldivene? 

Femstjerners resortet Anantara Kihavah har akkurat lansert sitt sensasjonelle observatorium. Til forskjell fra mange steder i Europa, er ikke dette forurenset med smog og lysforurensing. Fra denne tropiske paradisøya kan du nyte stjernehimmelen slik du aldri tidligere har sett den.

"VFMLID=78930701"

Det nye observatoriet har fått det treffende navnet SKY, er og er øygruppas eneste observatorium som befinner seg på en plattform over vannet. Og ikke uventet finner man også en en bar her (The Sky Bar) og en historiefortellende Sky Guru og selvsagt det kraftigste teleskopet i det Indiske hav.

"VFMLID=91236537"

The Sky Bar er en panorama lounge med en 360-graders utsikt. Dette er plassen å være for å observere de spektakulære solnedgangene. Baren har en moderne utførelse ispedd varme toner og materialer som oser ro. En egen elegant dempet belysning er på plass. Baren har også spesialisert seg på resortens signaturdrinker som Kihavah Island Tea; laget med hvit rom og arrak med lychee, persille, sitron og litt Earl Grey te. Det finnes også en DJ som spiller rolig musikk når solen forsvinner for dagen.

"VFMLID=91236569"

På plassen med The Sky Bar, er man omgitt av ikke noe annet enn himmelen over og bølgene under. Her finnes resortens spesialbygde kuppel. Selve teleskopet er et 16 tommers Meade LX200 montert på et digert stativ.

Mens du titter på stjernene kan du sippe til Champagne og kanskje få hjelp av stedet egen astronom til å få øye på ulike stjerner og planeter.

"VFMLID=91236561"

I og med at Maldivene ligger nær ekvator så kan både den nordlige og sydlige halvkules nattehimler ses fra Anantara Kihavah. Med minimal lysforurensing og klar luft borger det for en ekstraordinær opplevelse.

Finn de beste prisene på Anantara Kihvah Maldives i vårt unike hotellsøk.